Kreativa Projekt

Kreativa Projekt

Kreation

Denna blog är tänkt för mina kreativa tankar, skapelser, tester och teorier. Jag hoppas att inspirera andra, vidga vyerna, ge nya idéer, göra det jag gör eller helt enkelt följa med ett projekt för nöjes skull.
Ställ gärna frågor om ni undrar över något jag svarar mer än gärna.

Start

MaskPosted by Bafel 2009-08-06 00:15
Jag har alltid tyckt att masker av olika slag är coola. Därför ville jag göra egna men aldrig kom igång med det. Jag har haft allt man behöver och ändå kommer man inte igång.

Men för ca en vecka sen se och hör jag och min flickvän gjorde en var, dvs hon gjorde på mig och jag på henne.
Dom ser väldigt mänskliga ut, lite läbbiga.

Fast det här är första steget. Jag har förstärkt dom svaga punkterna, täppt till näshålan och förstärkt i allmänhet.
Sen kom det luriga biten att fylla dom med gips. Hur, hur vet man volymen för hur mycket gips man behöver för att fylla formerna. Jag antar att man skulle kunna ta fram någon slags matte bok och sen hitta en form som passar sen gå efter det. Men vem gör sånt? Ähh, man går på känsla, tänkte jag, och det räckte bra för den ena formen men inte riktigt till den andra. Och jag gjorde mer än man behöver, trodde jag ja.
Vi får se hur den biten blir.

Så nu har jag väntat nästan en vecka på att gipset ska torka. Jag är jätte nyfiken på hur det kommer att se ut orkar inte vänta mer. Fast gipsbindorna är ganska fuktiga får väl vänta ett tag till.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.